Samsung Galaxy Tab 3 10.1 (2013)

Helaas is het toestel te oud voor een upgrade.
DroidDocNL-Te-Oud

Helaas is dit toestel te oud voor een upgrade!

Wat kan ik doen als mijn toestel te oud is?

Mijn ervaring is als het toestel te oud is, dan kan je er meestal er nog wel geld voor krijgen op een tweedehands website. Als je een nieuw toestel wilt kopen, dan heb je in ieder geval nog een bedrag terug van het vorige toestel. Je mag mij wel kort om advies vragen, vragen staat altijd vrij. 

Koopt DroidDocNL toestellen in?

Ik koop enkel toestellen op basis van handelsprijzen in, met perfecte condities. Veel toestellen vallen hierdoor af. Je mag mij wel berichten via WhatsApp op 0657323775 voor advies. 

Wat betekend; Te Oud voor een Upgrade?

Dit houd in dat er geen hogere Android versie beschikbaar is voor het toestel. Dan is het raadzaam om op een tweedehands website of misschien zelfs een nieuw toestel te kopen.

Welke tablet raad je mij aan?

Op dit moment, februari 2023, kan ik de Samsung Tab A8 aanraden. Wil je een beter scherm en beter geluidservaring, dan is het misschien beter om op een tweedehands website te zoeken voor een Samsung Tab S5e.  
DroidDocNL-Te-Oud

Informatie

DroidDocNL is begonnen met upgrades in 2019. Ik was zelf op zoek naar een hogere Android versie voor mijn Samsung tablet. 

Toen kwam ik erachter dat er geen service was voor deze installatie en ben sindsdien begonnen met het verkennen van vele opties. 

Nu is het nog steeds een hobbyproject en help ik mensen graag aan een nieuwere Android software versie. 

Google review 5 stars

Neem contact op:

Je kan altijd contact opnemen,

WhatsApp

Mail

 

Installatie gebeurt op:

OP AFSPRAAK:

Ma-Vr 18:30-21:00
Za-Zo 10:00-22:00

LINK: SEO Optimalisatie!